eclectisch woonstijl

Woonstijl Urban/ Eclectisch 

De woonstijl urban/ eclectisch kenmerkt zich door haar nonchalante en speelse karakter. De woonstijl is levendig met exotische invloeden en bijzondere vondsten.  

Urban/eclectisch interieur creëren  

Wanneer je voor een urban interieur gaat wees dan niet bang om verschillende stijlen en invloeden met elkaar te combineren. Binnen deze woonstijl hoeft niet alles ‘binnen de lijntjes’ te zijn! In deze woonstijl vind je veel retro en botanische meubelstukken en accessoires. Het is een samenkomst van bijzonder design, erfstukken, souvenirs en grappige vondsten vanuit verre landen met ieder zijn eigen verhaal. Het interieur is levendig en dit mag gezien worden!  

Urban/ Eclectisch materialen  

Natuurlijke materialen zijn een must in een urban interieur. Je ziet voornamelijk veel rotan, riet en hout terug in zowel meubels als accessoires. Bij deze woontrend draait het voornamelijk om de aankleding. Rieten manden, houten meubelstukken, vloer/ wandkleden en verschillende exotische souvenirs geven jouw interieur een persoonlijke touch 

Urban/ eclectisch kleurgebruik  

In deze woontrend zie je voornamelijk neutrale basiskleuren gecombineerd met groene accenten. Je Creëert dit groene accent door gebruik te maken van veel mooie tropische planten. Wees niet bang om kleurrijke souvenirs toe te voegen aan jouw urban/ eclectisch interieur, maak het persoonlijk en speels! 

Doelgroep  

De woonstijl urban eclectisch spreekt mensen aan die behoefte hebben aan het ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Laagdrempeligheid en de liefde voor natuur en verschillende culturen zijn uitgangspunten bij het toepassen van de woonstijl. De sfeer die je met deze stijl creëert is nonchalant, speels en vrolijk. In een interieur zoals deze kan je ontspannen en even echt tot rust komen. De woonstijl komt het beste tot zijn recht in een knus appartement en kan daar levendigheid brengen door de juiste combinatie van materialen, kleuren en exotische invloeden. 

Ontdek het assortiment
urban/ eclectisch

Meld je nu aan als klant en ontdek het brede aanbod en vele inkoopvoordelen in de cash & carry van Trends & Trade!