Woonstijl industrieel

Woonstijl Stoer/ Industrieel 

De woonstijl stoer/ industrieel kenmerkt zich door het stoere karakter en het gebruik van ruige materialen. Een typisch industrieel interieur herken je aan de unfinished uitstraling met veel open ruimte, vintage uitziende meubels en industriële invloeden.   

Industrieel interieur creëren 

Wil je een industriële uitstraling aan jouw interieur geven? Houd dan de ruimte open en overzichtelijk. Door bakstenen, steigerbuizen, metaal en beton zichtbaar te laten in je interieur creëer je een unfinished look die perfect aansluit bij deze woonstijl. Vul de ruimte vervolgens op met een paar toffe eyecatchers en maak gebruik van stoere materialen.  

Stoere materialen  

Binnen de woonstijl stoer/ industrieel vind je veel robuuste items en onafgewerkte materialen zoals staal, beton, steen en onbewerkt hout. Deze materialen vind je terug in vintage uitziende meubels, industriële lampen en stoere woonaccessoires. Meubels binnen de woonstijl hebben karakter, zijn intensief gebruikt en hebben een historie. Dit mag gezien worden! 

Industriële kleuren  

Een industrieel interieur is vaak allesbehalve kleurrijk. De kleuren van de materialen bepalen het kleurbeeld. Met name kleuren zoals zwart, grijs en bruin zijn vaak terug te vinden. Voorkom dat je je interieur een kille uitstraling krijgt door de koele industriële kleuren te combineren met warme aardetinten zoals (cognac) bruin en legergroen. Grafische elementen zoals letters en dessins zijn populair binnen de woonstijl.  

Doelgroep 

De woonstijl stoer/ industrieel spreekt mensen aan die (stiekem) de wens hebben om in een oud fabriekspand, school of ander industrieel pand te wonen. De sfeer die je creëert met de woonstijl is die van een New Yorkse loft. Wat de doelgroep voornamelijk aanspreekt aan deze trend is het stoere karakter en de open ruimtes waarin ze hun industriële eyecatchers kunnen presenteren. Belangrijk is het karakter en de historie van de producten, de klant is dan ook bereid een hogere prijs te betalen. 

Ontdek het assortiment
stoer / industrieel

Meld je nu aan als klant en ontdek het brede aanbod en vele inkoopvoordelen in de cash & carry van Trends & Trade!