Woonstijl scandinavisch

Woonstijl Scandinavisch/ mix & Match  

Deze eigentijdse woonstijl Scandinavisch/ mix & match kenmerkt zich door lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen. Een Scandinavisch interieur is vrolijk, ongedwongen, creatief en gastvrij. 

Scandinavisch interieur creëren  

Bij een Scandinavisch interieur draait het om de kunst van het weglaten; less is more! Het is de perfecte woonstijl om het huis groter te laten lijken. Een Scandinavisch interieur straalt rust, eenvoud en functionaliteit uit. Dit is ook terug te zien in Scandinavische meubels, deze zijn minimalistisch, functioneel en van goede kwaliteit. Kenmerkend in een Scandinavisch interieur zijn de meubels op slanke poten die het geheel ruimtelijk houden. Met de woonstijl Scandinavisch/ mix & match creëer je een oase van rust in jouw interieur. 

Materialen  

In Scandinavië houden ze van natuur en dat is duidelijk terug te zien in deze woonstijl. Er wordt veel gebruik gemaakt van hout in lichte kleuren voor zowel meubels, vloeren als accessoires. Een Scandinavisch interieur is vaak vrij basic en licht maar door het gebruik van zachte materialen breng je de warmte terug in je interieur. Tegenwoordig is het populair om een Scandinavisch interieur te mixen met verschillende stijlen, authentieke items en verschillende texturen. Mix & match en laat je eigen stijl en persoonlijkheid zien!  

Kleurgebruik  

In een Scandinavisch interieur zie je voornamelijk veel wit en lichte kleuren, dit komt omdat de zon in Scandinavië vroeg ondergaat en licht in huis erg belangrijk is. Ga je voor een klassiek Scandinavisch interieur? Kies dan voor een lichte basis met slechts één of twee accentkleuren. Ga je voor een Mix & match Scandinavisch interieur? Voeg dan mooie pasteltinten zoals groen, blauw of roze toe. Maak het persoonlijk met vrolijke dessins en mooie harmonieuze kleurcombinaties. 

Doelgroep  

Deze woonstijl spreekt mensen aan die voelbaar aandacht aan hun interieur besteden. Producten op kleur en thema presenteren trekt deze doelgroep aan en bevorderd de verkoop. De klantgroep die voor deze woonstijl kiest wisselt graag van sfeer door middel van kleine veranderingen zoals nieuwe kussens op de bank, bijpassende kaarsen en placemats. Deze doelgroep houdt van toegankelijkheid, een ongecompliceerde sfeer en kiest sneller voor relatief goedkope producten. Ze doen hun inspiratie op in Woonmagazines.   

Ontdek het assortiment
Scandinavisch / Mix & Match

Meld je nu aan als klant en ontdek het brede aanbod en vele inkoopvoordelen in de cash & carry van Trends & Trade!