Modern woonstijl

Woonstijl modern/ design    

De woonstijl modern/ design kenmerkt zich door de strakke lijnen, ruime opstelling en hoogstaand functioneel design. Deze woonstijl is puur, georganiseerd en straalt rust uit.  

Modern/ design interieur creëren  

Wanneer je voor een modern interieur kiest ga dan voor een ruime opstelling waarbij de meubels goed tot hun recht komen. Less is more in deze woonstijl! Een modern interieur heeft een luxe uitstraling zonder te veel poespas. Vormgeving is belangrijk, meubels zijn strak en functioneel, geen frutsels of franjes. Houd de decoratie minimaal, het geheel oogt hierdoor simplistisch en ruimtelijk. Klassieke elementen komen goed tot hun recht in een modern interieur. Over alles wordt goed nagedacht; er woont duidelijk iemand met stijl! 

Moderne materialen  

Kunststof, chroom, RVS, glas en leer zijn materialen die je veel terugziet in een modern interieur. Deze materialen zie je terug in grote meubels zoals banken, stoelen, kasten en tafels maar ook in verlichting en minimalistische accessoires. Combineer deze strakke materialen met textiel om een mooi contrast te creëren en de afzonderlijke elementen beter tot hun recht te laten komen, denk hierbij aan strakke banken, vloerkleden en kussens. 

Modern/ design kleurgebruik  

Bij een moderne woonstijl zie je voornamelijk veel basiskleuren zoals zwart en wit, maar ook grijs en bruintinten doen het goed in een modern interieur. Om contrast te creëren wordt gebruik gemaakt van felle accentkleuren. Deze accentkleuren zie je terug in subtiele accessoires, een gekleurd fauteuil of in een kleurrijk kunstwerk. Deze items komen extra goed tot hun recht door het verder neutrale kleurenpalet.  

Doelgroep  

Deze woonstijl spreekt mensen aan die de droom hebben in een grote loft midden in het centrum van de stad te wonen. Deze klant groep wil graag geïnspireerd en geïnformeerd worden, Maar heeft hier niet veel tijd voor. Kunst en vormgeving zijn erg belangrijk, net als de prijs. De collectie moet overzichtelijk gepresenteerd worden met hier en daar een accessoire. Vooral niet te vol en niet te druk, gemak is een belangrijk uitgangspunt voor deze klant. Denk hierbij ook aan services als click & collect en thuisbezorgen.  

Ontdek het assortiment
modern / design

Meld je nu aan als klant en ontdek het brede aanbod en vele inkoopvoordelen in de cash & carry van Trends & Trade!