Kleurrijk wonen

Woonstijl expressief / kleurrijk

Deze woonstijl kenmerkt zich door bijzondere objecten, uitgesproken kleuren, opvallende vormen en verrassende elementen. Met expressief en kleurrijk wonen kan bijna alles! 

Expressief en kleurrijk interieur creëren  

Binnen een expressief interieur wordt je fantasie geprikkeld en vind je aparte combinaties van verschillende materialen en gemixte woonstijlen van hip, eigenzinnig en retro tot Scandinavisch, trendy en design. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een interieur dat bij je past!  

Expressieve en kleurrijke materialen  

Met expressief en kleurrijk wonen worden verschillende (luxe) materialen met elkaar gecombineerd. Een expressief interieur is allesbehalve basic! Te gekke kunststukken in uitgesproken kleuren en de nieuwste technische hoogstandjes vormen de basis. 

Expressief kleurgebruik  

De kleuren in deze woonstijl zijn fel en uitgesproken. Alles mag! Combineer veel verschillende felle kleuren en bijzondere vormen met elkaar en maak jouw interieur uniek.  

Doelgroep  

Deze woonstijl spreekt mensen aan met lef om te experimenteren. Opvallende woonaccessoires en verassende items zijn erg belangrijk voor deze doelgroep. Hun inspiratie vinden ze online en hier doen ze ook vaak hun inkopen. Altijd opzoek naar nieuwe te bijzondere items voor in hun interieur. Geen 13 in een dozijn voor deze doelgroep maar écht iets unieks! 

Ontdek het assortiment
Expressief / Kleurrijk

Meld je nu aan als klant en ontdek het brede aanbod en vele inkoopvoordelen in de cash & carry van Trends & Trade!