dé voorjaarstrend ‘New Vintage’

Lijnrecht tegenover snelle handel staat de liefde voor authentieke en vintage producten. De eindconsument wil zijn persoonlijke stijl showen met unieke items uit vervlogen tijden.

Maak uw collectie onderscheidend met producten en accessoires met een verhaal. Dat hoeft niet per definitie ‘echt’ vintage te zijn, dat mag ook gemaakt. Het verhaal creëert u bijv. door middel van een sfeervolle presentatie.

 

Geen voorjaarscollectie is dus compleet zonder vintage-like producten!

 

bekijk alvast de ‘making of’ van deze trend, de foto’s werden geschoten op het Floriadeterrein in Venlo!

 

 

Een combinatie van materialen zoals ruw beton, gebruikt hout, bladderende verf en gekleurd glas past naadloos in deze voorjaarstrend. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit pasteltinten; oudroze, groen en geel.

 

 

Onze stylisten Marco en Inez voeren deze musthave trend door in verschillende productpresentaties bij Trends & Trade. Laat u bijvoorbeeld inspireren door de presentaties in het restaurant! Wilt u alle ins en outs over product- en materiaalcombinaties? Schrijf u dan in voor een stylingtour met styliste Inez bij Trends & Trade!

 

 

Bekijk sfeerfoto’s van de nieuwe voorjaarstrend New Vintage en doe inspiratie op voor uw eigen collectie, winkelpresentatie of etalage!