Transport- en inpakservice


Team Trends & Trade staat graag voor u klaar. Wij begrijpen dat inkopen leuk is, maar dat de handelingen om producten in uw winkel te krijgen soms wat minder leuk kunnen zijn. De producten inpakken, in uw auto laden en uitladen kosten soms veel tijd. We helpen u graag. Bijvoorbeeld met het transporteren van de ingekochte goederen en/of het inpakken daarvan!

Transportservice

Een inkoopbezoek aan Trends & Trade gepland, maar geen passend transport voor handen? Of net iets meer of groter ingekocht dan u van te voren had ingeschat? Maak dan gebruik van Trends & Trade transportservice, waarbij u de ingekochte artikelen laat bezorgen.

Bent u tijdens uw volgende inkoopbezoek van plan gebruik te maken van onze transportservice, houdt er dan rekening mee dat uw levering gereed gemaakt moet worden voor verzending en u tijdig (ca. een uur voor sluitingstijd) door de kassa dient te gaan.
Vraag onze medewerkers aan de servicebalie naar de voorwaarden, tarieven en levertijden!

Inpakservice

Combineer de transportservice met onze inpakservice voor extra gemak. De te transporteren goederen worden dan door ons ingepakt. Elke levering verpakken we zo efficiënt mogelijk, wanneer u gebruikmaakt van de inpakservice. Transport- en eventuele verpakkingskosten worden per opdracht bekeken, afhankelijk van het volume en leveringsadres.

Vraag bij uw volgende inkoopbezoek onze medewerkers naar meer informatie.