Summer Festival: de zomerse trend voor 2017

Trendstrade-summer-festival-zomer-2017-inspiratie-mood-new-collectie-website-features_webpage

 

laat u inspireren door de zomertrend van 2017: Summer Festival

 

De populariteit van festivals en in het bijzonder lifestylefestivals is de laatste jaren enorm gegroeid. Invloeden die voortkomen uit de beleving van outdoor living, foodtrucks, mode en muziek zien we meer en meer terug deze zomer, ook in de home-, gift- en gardenbranche. Woon- en decoratietrends met een feestelijke inslag zijn leidend deze zomer. Ook in de keuken- en foodbranche is de festivaltrend de norm voor komende zomer. Dit vormt de basis van de zomertrend bij Trends & Trade: Summer Festival!

 

sfeerfoto’s Summer Festival

Bekijk hier alle sfeerfoto’s binnen de Summer Festival mood om inspiratie op te doen voor uw eigen collectie:

 

 

zomerse styling van Trends & Trade

 

Onze stylisten Marco en Inez hebben deze zomertrend ook helemaal doorgevoerd in de inspiratiepunten bij Trends & Trade. Zo heeft het restaurant een geheel nieuwe styling gekregen, is de koffiehoek omgetoverd tot een zomers tafereel en vindt u de trend terug tijdens het ontvangst bij de balie. Dit alles om u te inspireren voor uw zomercollectie.

 

 

 

the making of…fotoshoot

Onze stylist Marco heeft een vrolijke zomertrend gespot voor 2017: Summer Festival. Het beeldmateriaal voor deze trend werd vastgelegd op het prachtige landgoed van Chateau de Raay. Benieuwd hoe het er daar aan toe ging? Bekijk de korte ‘making of‘!