Restaurant

Even helemaal tot rust komen tijdens een inkoop dag bij Trends & Trade? Bezoek dan het restaurant op de eerste verdieping en geniet van een verse lunch, warme maaltijd of een kop koffie met een heerlijke versnapering. Liever een korte stop? Bezoek dan onze &GO shop aan de voorzijde van de cash & carry 

Restaurant bovenverdieping  

Halverwege je inkooproute vind je op de bovenverdieping van Trends & Trade ons restaurant, hier staan we 7 dagen per week voor je klaar met heerlijke verse, huisgemaakte gerechten. Neem binnen plaats in het restaurant of maak met warm weer gebruik van ons buitenterras.  

Menu 

Ons menu bestaat uit een vaste selectie warme maaltijden, verse broodjes, snacks, dranken en zoetigheden. Dit wordt afgewisseld met een wisselend aanbod soepen, sandwiches, sappen en warme gerechten. Ontdek ook onze heerlijke street food items zoals loaded fries, de warme keuken is de gehele dag beschikbaar.   

Wij proberen in ons menu zoveel mogelijk rekening te houden met verschillende dieetwensen. Twijfel je of een van onze gerechten een bepaald ingrediënt bevat of wil jij jouw gerecht graag aangepast hebben? Vraag het gerust aan een van onze medewerkers! Al onze broodjes en maaltijden worden ter plekke vers bereid en geheel naar wens samengesteld. 

&GO shop 

In de &GO shop aan de voorzijde van de cash & carry kun je gemakkelijk met behulp van het zelfscan principe jouw dranken en versnaperingen halen. Rond lunchtijd zullen er ook verschillende broodjes beschikbaar zijn. De koffie en thee in de &GO Shop zijn ter introductie tijdelijk gratis verkrijgbaar.  

Menu  

Het menu in de &GO Shop bestaat uit warme dranken, gekoelde dranken in petflessen, zoetigheden en huisgemaakte koeken, muffins en broodjes. Voor maaltijden kun je terecht in ons restaurant op de eerste verdieping.