Visual Merchandiser (partime 24-32 uur per week) in omgeving Venlo

Houseyourbrands is Partner van PW Markets waar Fashion Extras, TICA en Trends & Trade onder vallen. Zij zijn samen het meest toonaangevende lifestyle inkoopplatform voor Europa door vraag en aanbod op een inspirerende manier met elkaar te verbinden. Houseyourbrands activeert en ontzorgt de merken die zich bevinden op de Cash&Carry’s.

Onze Visual Merchandisers hebben een scherp oog voor detail en kunnen verkoopcijfers vertalen naar commerciële presentaties. Ze begrijpen de behoeften van de klant op het gebied van product presentatie en zorgen ervoor dat we de beste uitstraling hebben voor onze bezoekers.

Jouw rol

Voor het meest toonaangevende lifestyle inkoopplatform van Europa zoeken wij een Visual Merchandiser die zorgt voor een optimale uitstraling van de stands. Je houdt je bezig met styling en het combineren van verschillende collecties op thema, kleur, materialen en lijnen, uiteraard binnen de kaders en richtlijnen van het desbetreffende merk. Je bent op de hoogte van de trends dus je begrijpt het idee achter de merken.

Je blijft je plan vernieuwen en aanpassen voor de beste vernieuwing van de winkelpresentatie, je bent commercieel ingesteld en probeert de winkelprestaties te verbeteren. De verkoop verloopt goed vanwege je merchandisingvaardigheden. Je helpt waar nodig bij extra taken en ondersteunt je collega’s op de werkvloer.

Koffie? 

info@houseyourbrands.nl
06 42511403 – Rudy Bos

Floralaan 31
5928RD Venlo