Update maatregelen | extra alert op hygiëne

Trends & Trade is met gewijzigde openingstijden geopend!Klik hiervoor afwijkende openingstijdenop feestdagen. Het restaurant op de bovenverdieping is weer geopend maar sluit om 16:30 uur! Buiten de openingstijden van het restaurant kun je terecht bij de &GO shop voor een maaltijd. In de cash & carry geldt een dringend advies om een mondkapje te dragen.

Je kunt bij ons veilig inkopen. We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland nauw in de gaten. Uiteraard staat de gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en onze pashouders voorop en volgen wij de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD.

  • In de cash & carry geldt een dringend advies om een mondkapje te dragen.
  • Houd 1,5 m. afstand.
  • Zorg dat je in het bezit bent van het coronatoegangsbewijs voor een bezoek aan ons restaurant.
  • Betaal het liefst contactloos.
  • Maak gebruik van onze ruime openingstijden.
  • Wees lief voor elkaar.  

Houd je ajb aan onze maatregelen, zo houden wij inkopen bij Trends & Trade veilig. Houd jij je niet aan onze maatregelen?Dan kunnen onze medewerkersindien nodighiertegenoptreden.   

Alleen samen krijgen wij corona onder controle!