Check it out | Compleet vernieuwd aanbod bij Fashion Extras 

Het aanbod bij Fashion Extras is compleet vernieuwd! Het assortiment is uitgebreid met toffe nieuwe merken en meer gift en lifestyle items. Kom je snel een kijkje nemen?  

Vernieuwd aanbod Fashion Extras

Volop unieke merken ontdekken 

Fashion Extras was voorheen vooral gericht op het aanbieden van Fashion must-haves en bedient nu een veel bredere doelgroep. Er zijn toffe lifestyle exposanten bijgekomen waarvan een aantal ook bij de andere vestigingen in Venlo en Aalsmeer te vinden zijn. De collecties zijn vernieuwend, hip en perfect als cadeauassortiment aan te bieden in verschillende branches. Uiteraard kun je nog steeds terecht voor de nieuwste mode musthaves maar is er ook ruimte gemaakt voor pop-up concepten, unieke merken en producten.  

Vernieuwd aanbod Fashion Extras

Concept store  

Als je graag door het Atrium struint bij onze vestiging in Aalsmeer adviseren we je zeker een bezoekje te brengen aan Fashion Extras. Op slecht 300 meter afstand van Trends & Trade vind je het atrium van Venlo; onze conceptstore Fashion Extras. Je vindt hier volop toffe pop up concepten, unieke merken en de laatste trends. Er zullen de komende tijd alleen nog maar nieuwe merken bijkomen dus breng regelmatig een bezoekje. Hierbij alvast een sneak peak van onze nieuwste parels.  

Vernieuwd aanbod Fashion Extras