Update maatregelen | extra alert op hygiëne

Trends & Trade is volgens reguliere openingstijden geopend.Klik hiervoor afwijkende openingstijdenop feestdagen. Het restaurant op de bovenverdieping bij Trends & Trade is weer geopend! Buiten de openingstijden van het restaurant kun je terecht bij de &GO shop voor een maaltijd. Het dragen van een mondkapje is in de cash & carry is niet langer verplicht.

Je kunt bij ons veilig inkopen. We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland nauw in de gaten. Uiteraard staat de gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en onze pashouders voorop en volgen wij de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD. 

  • Zorg dat je in het bezit bent van het Coronatoegangsbewijs. Voor een bezoek aan ons restaurant kunnen we jou hiernaar vragen.
  • De 1,5 m. afstand regel komt m.i.v. 25 september te vervallen.
  • Betaal het liefst contactloos.
  • Maak gebruik van onze ruime openingstijden.
  • Wees lief voor elkaar.  

Houd je ajb aan onze maatregelen, zo houden wij inkopen bij Trends & Trade veilig. Houd jij je niet aan onze maatregelen?Dan kunnen onze medewerkersindien nodighiertegenoptreden.   

Alleen samen krijgen wij corona onder controle!