Update maatregelen | extra alert op hygiëne

Trends & Trade is volgens reguliere openingstijden geopend.Klik hiervoor afwijkende openingstijdenop feestdagen. Het restaurant op de bovenverdieping bij Trends & Trade is weer geopend! Buiten de openingstijden van het restaurant kun je terecht bij de &GO shop voor een maaltijd. Het dragen van een mondkapje is in de cash & carry is niet langer verplicht.

Je kunt bij ons veilig inkopen. We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland nauw in de gaten. Uiteraard staat de gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en onze pashouders voorop en volgen wij de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD. 

  • Kom zoveel mogelijk alleen.
  • Houdtenalle tijden1,5 m. afstand. 
  • Ga je de landsgrens over om onze cash & carry te bezoeken? Ga op weg met bijgaande verklaring, waarmee je als dat nodig is kunt aantonen dat je met zakelijke doeleinden onderweg bent. Vergeet je klantenpas niet mee te nemen!  
  • Meld je bij binnenkomst bij de receptie en toon je klantenpas en legitimatie op  afstand zonder deze te overhandigen. 
  • Wij zorgen voor schone inkoop-karren en winkelwagens.  
  • Betaal zoveel mogelijk digitaal.  
  • Nabestellen via de app >download de appon App Store ofGoogle Playstore!  
  • Wees lief voor elkaar.  

Houd je ajb aan onze maatregelen, zo houden wij inkopen bij Trends & Trade veilig. Houd jij je niet aan onze maatregelen?Dan kunnen onze medewerkersindien nodighiertegenoptreden.   

Alleen samen krijgen wij corona onder controle!