vacature: oproep horecamedewerker

Vacature: oproep horecamedewerker

Solliciteer op de vacature horecamedewerker!
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarbij je werkt in het restaurant van hét B2B lifestyle-inkoopplatform in Venlo? Dan ben jij degene die wij zoeken!

VacatureKrijg jij energie van het serveren van lekker eten en drinken aan onze gasten (exposanten en pashouders)? Word je enthousiast van een hospitality-omgeving en gezelligheid op de werkvloer met je collega’s? Reageer dan op de functie van horecamedewerker bij Trends & Trade als aanvulling op ons dynamische team!


Wat ga je doen bij Trends & Trade Venlo?

Als horeca medewerker werk je in een gezellig team en sta je de gast vriendelijk te woord. Je hebt een flexibele houding naar je collega’s en de gasten. Je verricht samen met je collega’s diverse werkzaamheden voor ons restaurant zoals bereiden en verkopen van maaltijden, afruimen van tafels, werken in de spoelkeuken en het schoonhouden van het restaurant.


Wie ben jij?

  • Je bent van nature servicegericht.
  • Je bent inlevend en betrokken
  • Je bent minimaal 17 jaar
  • Je woont in de omgeving van Venlo
  • Je beheerst de Nederlandse en Duitse taal goed.


Wat bieden wij jou als medewerker van Trends & Trade Venlo?

Trends & Trade in Venlo is een B2B lifestyle inkoopcentrum en onderdeel van PW Markets. Ruim 200 exposanten presenteren en verkopen hun artikelen aan retailers in de home-, gift-, garden- en fashionbranche. We bieden je een prettige werksfeer in een inspirerende omgeving, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een functie op oproep-basis, uren zijn in overleg overeen te komen.

Word jij onze nieuwe collega? Heb je interesse in deze functie, stuur dan jouw motivatie en CV ter attentie van Joe Dirksen naar j.dirksen@trendstrade.com.