Kom veilig inkopen bij Trends & Trade

Wij blijven je graag inspireren
We hopen dat jij en je onderneming het Coronavirus goed doorstaan. Wij blijven je in ieder geval graag inspireren met nieuw aanbod en de laatste trends. Heb je bijvoorbeeld onze nieuwste exposant al gespot: Eichholtz staat vanaf 1 november met een luxe stand bij Trends & Trade! 

Je kunt bij Trends & Trade veilig inkopen
Jouw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop. Daarom houden wij ons aan de genomen maatregelen en volgen we de richtlijnen van het RIVM en GGD.  

Top 3 inkooptips: 

+ Laat je inspireren door onze voorjaarstrend!  

+ Lees onze coronaatregelamen voor je bezoek alvast door, zodat je weet dat en hoe je veilig kunt inkopen. 

+ Ga je de landsgrens over om onze cash & carry te bezoeken? Ga op weg met bijgaande verklaring, waarmee je als dat nodig is kunt aantonen dat je met zakelijke doeleinden onderweg bent. Vergeet je klantenpas niet mee te nemen!