UPDATE | Fashion Extras

UPDATE

Nu nog meer nieuw aanbod bij Fashion Extras! De cash & carry is compleet vernieuwd en de leukste lifestyle en fashion-merken laten zich van hun beste kant zien bij Fashion Extras!
Na een succesvolle opening van het TT Lab bij Fashion Extras willen wij jullie graag een update geven van de veranderingen tot nu toe! De cash & carry heeft met nieuwe collecties, verbouwingen aan de stands een hele nieuwe toffe uitstraling gekregen.

Het TT Lab bij Fashion Extras doet het goed. De combinatie van Lifestyle en Fashion producten valt in de smaak. Het ziet er prachtig uit. De coole vloer, hippe kasten en mooie collecties lifestyle & fashion items vormen samen een aantrekkelijk geheel. Deze look & feel wordt de komende tijd doorgetrokken naar de rest van de cash & carry.

 

Check it out here!

Bekijk de beelden van het vernieuwde Fashion Extras hier en kom snel langs om je collecties compleet te maken met dé fashion en lifestyle musthaves!

Stay tuned

zomertremd2020-trendstrade-tica-groothandel-woonaccessoires