COMING SOON!

Nieuw aanbod onderweg!

Bij Trends & Trade wordt flink geklust! Waar je voorheen binnen kwam en onze collega’s hard aan het werk zag in de kantoren, wordt nu getimmerd, wanden gesloopt, kabels verlegd, ramen bestickerd en meer! Je leest het goed, de kantoren bij Trends & Trade maken plaats voor nog meer inspirerend aanbod! Als je je afvraagt wat die containers op het parkeerterrein aan de zijkant van het pand doen? Deze hebben we verbouwd tot kantoren en hier zal ons team tijdelijk aan de slag gaan. Op deze manier wordt nog meer ruimte gecreëerd in onze cash & carry om jullie te blijven verassen met nieuwe exposanten en verrassend aanbod.  

Nieuw aanbod

Ruim 75 m2 nieuwe artikelen!

De markering in de afbeelding lijkt maar een klein stukje, maar er wordt ruimte gemaakt voor maar liefst 75 m2 met nieuwe artikelen. Dat betekent nog meer inkoopplezier en nieuwe exposanten in onze cash & carryNieuwsgierig welke merken je hier terug gaat zien? Daarover vertellen we later meer!