new collections 2020

De New Collections 2020 komen eraan!

Van maandag 31 augustus t/m zondag 6 september 2020 staat de cash & carry van Trends & Trade  en Fashion Extras in het teken van de New Collections! 

Heel veel nieuwe collecties!
Het is tijd om de sale op te ruimen en ruimte te maken voor prachtige nieuwe collecties! Bezoek de cash & carry van Trends & Trade en Fashion Extras in de eerste week van September en ontdek als een van de eerste de verrassende New Collections van tientallen exposanten.  

Get inspired
De exposanten verrassen jou met de nieuwste home-, gift-, garden-, fashion-, en lifestyleartikelen die je niet mag missen. Shop nu duizenden najaars- en kerstartikelen bij Trends & Trade en breng de winterse gezelligheid naar jouw winkel, restaurant of stylingproject.  

New Collections shopping route

New Collections 2020

Benieuwd bij welke exposanten je moet zijn voor de nieuwste collecties? Bekijk dan de New Collections shopping route met de exposanten die de nieuwste artikelen aanbieden die je niet mag missen! Nog geen klant? meld je dan eerst aan als klant.