Vacature: Medewerker Technische Dienst m/v

vacature

Deze vacature is niet meer geldig.

Medewerker technische dienst bij Trends & Trade
Met een cash & carry van ruim 20.000 m2 is Trends & Trade hét meest complete lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist en professional in de home,- gift-, garden- en fashionbranche. Meer dan 180 leveranciers presenteren hun collecties in ieder een eigen stand. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die er samen met zijn/haar 70 collega’s voor zorgt dat ons bedrijf 7 dagen per week goed functioneert voor al onze klanten. Jouw aandachtsveld is daarbij alle technische zaken waar wij in de bedrijfsvoering van onze cash & carry mee te maken hebben.

Wat ga je doen als medewerker technische dienst?

  • Je onderhoud, of laat onderhoud plegen aan alle aan het gebouw gebonden zaken zoals de E en W installaties.
  • Ook onze WKO- en sprinklerinstallatie zijn jouw verantwoordelijkheid.
  • Met enige regelmaat verandert de winkelinrichting, hiervoor voer je samen met collega’s interieurbouwprojecten uit en biedt ondersteuning.
  • Alle andere bouwkundige zaken

Wat zoeken wij in een medewerker technische dienst:
De functie vraagt om een betrokken en verantwoordelijk persoon. Zoals aangegeven is relevante kennis van gebouwbeheer een vereiste.

  • Je hebt een Electro- of Werktuigbouwkundige opleiding gedaan en hebt relevante werkervaring.
  • Je bent klantgericht, flexibel en van huis uit een persoon die graag andere mensen wil helpen.
  • Je hebt goed technisch inzicht en kan goed inschatten wat je zelf ter hand neemt en voor welke vraagstukken je expertise inhuurt.
  • Je bent een ondernemend persoon, waarvan wij verwachten dat je zelfstandig met initiatieven komt om je verantwoordelijkheden goed en efficiënt uit te voeren.
  • Trends & Trade is 7 dagen per week geopend, flexibiliteit is een must. Deeltijdwerken is bespreekbaar.
  • Je dient woonachtig te zijn op een redelijke reisafstand van ons bedrijf gevestigd aan de Floralaan 31 te Venlo (Limburg).

Word jij onze nieuwe collega?
Wij bieden je een passend salaris met prima arbeidsvoorwaarden en een prettige informele werkomgeving. Je werkt in een inspirerende omgeving en in een gezellig team.
Ben je op zoek naar een uitdagende, zelfstandige functie en beschik je over werkervaring op MBO niveau? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!
Je kunt je motivatie en sollicitatie richten aan Trends & Trade, t.a.v. Carla Coeleveld, Floralaan 31 5928 RD Venlo of via c.coeleveld@trendstrade.nl.