UPDATE | Fashion Extras

UPDATE

Na een succesvolle opening van het TT Lab bij Fashion Extras willen wij jullie graag een update geven de veranderingen tot nu toe! De cash & carry heeft met nieuwe collecties, verbouwingen aan de stands een hele nieuwe toffe uitstraling gekregen.

Het TT Lab bij Fashion Extras doet het goed. De combinatie van Lifestyle en Fashion producten valt in de smaak. Het ziet er prachtig uit. De coole vloer, hippe kasten en mooie collecties lifestyle & fashion items vormen samen een aantrekkelijk geheel. Deze look & feel wordt de komende tijd doorgetrokken naar de rest van de cash & carry.

Fashion Extras webshop

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan nieuw, aantrekkelijk online-aanbod. De zomercollecties zijn binnen en de komende weken verwachten wij nog veel trendy fashion items om onze collecties compleet te maken.

nieuwsgierig? neem alvast een kijkje

 

Check it out here!

bekijk de beelden van het vernieuwde Fashion Extras hier en kom snel langs om je collecties compleet te maken met dé fashion en lifestyle musthaves!

Stay tuned

zomertremd2020-trendstrade-tica-groothandel-woonaccessoires