Shop jouw favorieten 24/7 via TICA online!

TICA gaat in mei online voor pashouders van TICA, Trends & Trade en Fashion Extras.

We zijn bijna klaar met het ontwikkelen van een nieuwe service; TICA online! Via deze inspirerende B2B online marktplaats koop je eenvoudig en snel -vanaf iedere locatie-  in en heb je keuze uit een breed en gevarieerd assortiment per merk.

Bestellingen via TICA online kun je laten bezorgen of afhalen bij TICA Aalsmeer. Ongeacht waar je inkoopt – TICA, Trends & Trade en/of Fashion Extras- je bent welkom met je pas op iedere locatie. Voor nabestellingen gebruik je eenvoudig onze app/klantenportal en vanaf mei kun je dus ook online inkopen via TICA online.

Wij bieden jou verrassende merken en een breed assortiment per exposant. Het aanbod binnen TICA online en het assortiment in onze inkoopcentra vullen elkaar aan. Zo blijf je online én offline geïnspireerd.

Klaar voor de start
Ben je geïnteresseerd en nieuwsgierig en kun jij net als wij, niet wachten tot het zover is? Laat je gegevens achter via onderstaande button en wij sturen jou binnenkort meer informatie en exclusieve toegang!

Je profiteert online van dezelfde voordelen en inspiratie als in de inkoopcentra:

  • shoppen bij meer dan 70 online merken;
  • online wekelijks nieuw aanbod volgens de laatste trends;
  • inkopen per stuk;
  • al je aankopen op 1 factuur.