maatregelen coronavirus: extra alert op hygiëne

Trends & Trade is zeven dagen volgens reguliere openingstijden geopend. Let op gewijzigde openingstijden op feestdagen. Het restaurant is geopend tussen 10:00 en 16:00 uur en op maandag en dinsdag van 09:00 tot 20:00. We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland nauw in de gaten. Uiteraard staat de gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en onze pashouders voorop en volgen wij de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD. Betaal bij voorkeur met pin, contante betalingen accepteren wij ook. Vermijd in dit geval lichamelijk contact.

  • Kom zoveel mogelijk alleen. Dit om de veiligheid van jou en onze medewerkers te kunnen waarborgen.
  • Houd 1,5 m. afstand
  • Betaal digitaal
  • Bestel via de app > download de app on App Store of Google Playstore!
  • Wees lief voor elkaar