PW Markets belang in Houseyourbrands

PW Markets, hét meest toonaangevende lifestyle inkoopplatform voor Europa neemt een belang in Houseyourbrands, de specialist in ontwikkeling en activatie van interieur & lifestyle concepten.

Sinds haar start in 2013 heeft Houseyourbrands zich gefocust op het ontwikkelen en activeren van interieur & lifestyle concepten voor Nederlandse en buitenlandse merken, groothandels en fabrikanten. De inkoopcentra van PW Markets hebben hierin vanaf dag één een belangrijke rol gespeeld. Het samenspel tussen de A-locaties voor inkoopprofessionals die PW Markets biedt in combinatie met de vernieuwende, onderscheidende aanpak van Houseyourbrands zorgen voor een goed commercieel resultaat voor de klanten van Houseyourbrands.

De afgelopen tijd is er door beide partijen intensief gesproken over het verder uitbouwen van deze synergievoordelen. Het resultaat van deze gesprekken is dat PW Markets een belang van 50% heeft genomen in Houseyourbrands. Hiermee breidt PW Markets haar dienstenportfolio naar bestaande en nieuwe exposanten op een bewezen effectieve manier uit.

Naast de diensten die PW Markets haar exposanten al aanbiedt -uitpakken, schoonhouden en bijvullen van de stands- biedt Houseyourbrands de PW Markets exposanten vanaf nu Standservice Extra:

– Met deze dienst kan PW Markets haar exposanten volledig ontzorgen.
– Houseyourbrands werkt als een verlengstuk van de exposanten op de PW Markets locaties en draagt bij aan een optimaal rendement van de stand van de exposant.
– Diensten die in dit verband door Houseyourbrands worden aangeboden: styling, visual merchandising, collectionering, klantenservice, actieve verkoop, verkoopondersteuning en verkoopactivatie.

Daarnaast zal Houseyourbrands zich focussen op:
– Het binnenhalen van nieuwe ‘on-trend’ binnenlandse merken en onderscheidend buitenlands aanbod voor PW Markets.
– Zakelijke interieurprojecten, waar mogelijk gebruikmakend van producten van de PW Markets exposanten.

Om in de nieuwe situatie ook kritisch, ondernemend en vernieuwend te kunnen blijven is het belangrijk dat Houseyourbrands zelfstandig onder aansturing van de huidige directeur, Laura Barens, blijft functioneren. Om een optimale samenwerking met PW Markets te waarborgen is Martijn Cliteur namens PW Markets toegetreden als bestuurder.

Over PW Markets

PW Markets; hét toonaangevende lifestyle inkoopplatform in Europa. Met 56.000m2, 4 locaties in Nederland en België en ruim 400 importeurs, fabrikanten en ontwerpers worden grootschalige b2b cash & carry inkoopcentra op het gebied van home, gift, garden & fashion producten geëxploiteerd. Aan professionals en detailhandel in heel Europa worden de laatste trends en inspirerende styling op dit gebied aangeboden. Maar ook 7 dagen per week het gemak van 1 centrale kassa, 1 factuur en geen minimum afname per exposant.

PW Markets B2B cash & carry inkoopcentra:
• TICA– Aalsmeer www.tica.nl nu ook met Order & Delivery showrooms
• Trends & Trade – Venlo www.trendstrade.com
• Fashion Extras – Venlo www.fashionextras.com
• Van Remoortel Trends & Trade – Belsele, België; www.vanremoortel.be

Over Houseyourbrands

Houseyourbrands is de specialist in conceptontwikkeling en verkoopactivatie op het gebied van interieur & lifestyle. Dit doet zij voor nationale en internationale merken, groothandels en fabrikanten. Vanaf heden gefocust op het PW Markets verkoopkanaal. Door haar grote netwerk, de liefde voor interieur en de ruime ervaring op het gebied van styling en projectmanagement is Houseyourbrands ook de perfecte partij voor het invullen van zakelijke interieurprojecten. www.houseyourbrands.com