UPDATE | Fashion Extras

UPDATE

Na een succesvolle opening van het TT Lab bij Fashion Extras willen wij jullie graag een update geven van alle leuke vervolgstappen. De komende weken zijn de receptie, kassa en koffiehoek aan de beurt. Deze drie, nu nog losse eenheden smelten samen tot één tof modern geheel.

Het TT Lab bij Fashion Extras doet het goed. De combinatie van Lifestyle en Fashion producten valt in de smaak. Het ziet er tof uit, de coole vloer, hippe kasten en mooie collecties lifestyle & fashion items vormen samen een aantrekkelijk geheel. Deze look & feel wordt de komende tijd doorgetrokken naar de rest van de cash & carry.

Step 2

De komende weken zijn de receptie, kassa en koffiehoek aan de beurt en smelten samen tot één tof modern geheel.  In de vernieuwde koffiecorner zal naast een lekker bakje koffie en fris ook lekkere versnapering verkrijgbaar zijn.

Fashion Extras webshop

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan nieuw, aantrekkelijk online-aanbod. de herfst en wintercollecties zijn binnen en de komende weken verwachten wij nog veel trendy fashion items om onze collecties compleet te maken.

nieuwsgierig? neem alvast een kijkje

 

Stay tuned!