UPDATE Fashion Extras

UPDATE

Na een succesvolle opening van het TT Lab bij Fashion Extras willen wij jullie graag een update geven van alle leuke vervolgstappen. De komende weken zijn de receptie, kassa en koffiehoek aan de beurt. Deze drie nu nog losse eenheden smelten samen tot een tof modern geheel.

Het TT Lab bij Fashion Extras doet het goed. De combinatie van Lifestyle en Fashion producten valt in de smaak. Het ziet er tof uit, de coole vloer, hippe kasten en mooie collecties lifestyle & fashion items vormen samen een aantrekkelijk geheel. Deze look & feel wordt doorgetrokken naar de rest van de cash & carry.

Step 2

De komende weken zijn de receptie, kassa en koffiehoek aan de beurt. Deze drie nu nog losse eenheden smelten samen tot een tof modern geheel.  In de vernieuwde koffiecorner zal naast een lekker bakje koffie en fris ook lekkere versnapering verkrijgbaar zijn.