Ontdek de Perle geurlijn van groothandel La Tulipe Jaune

Ontdek de wonderlijke geurlijn Perle van La Tulipe Jaune.

Geurkaarsen dekoratie groothandel Trends & Trade Venlo

Wij zijn helemaal om na het ruiken van de wonderen geurlijn Perle van La Tulipe Jaune. Een heerlijke, maar ook prachtige geurlijn die niet mag ontbreken uit je collectie woonaccessoires en geschenken!

Iedere item is uniek.

De Perle lijn van La Tulipe  Jaune bestaat uit geurkaarsen & geurstokjes die niet alleen een heerlijke geur verspreiden, maar ook een mooie eyecatcher voor op tafel of in de kast zijn. De kaars zit in een glas met luchtbelletjes. Het glas is mondgeblazen en ieder exemplaar is daarom uniek. De kaars is ambachtelijk gemaakt en een mix van 100% plantaardige olien, waaronder soja. De sojawax brandt beter en is zuiverder dan paraffine. De lont is van katoen en de kaars zit verpakt in een prachtige zwarte doos. Leuk cadeau ook om te geven en krijgen! De diepe kleuren van het glas zijn catchy, trendy en rustgevend.

 

Shop de Perle lijn @ Trends & Trade

U vindt de stands van La Tulipe Jaune op locatie A1.08B & B1.04. Ontdek bij je volgende bezoek de heerlijke Perle geurlijn van La Tulipe Jaune en vol je collecties woonaccessoires en cadeau artikelen met deze stijlvolle items aan.

 

geurkaarsen groothandel Trends & Trade Venlo