Fashion Extras under construction

New feel & look @ Fashion Extras

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben zijn wij hard aan het werk bij Fashion Extras om de look & feel te optimaliseren en een actueel en solide aanbod te bieden aan onze bezoekers. Graag houden wij jou op de hoogte van waar wij mee bezig zijn! Om het inkoopgemak te vergroten gaan wij een comfortabele, stijlvolle koffiehoek inrichten –met een prettige ambiance- waar je welkom bent voor een kop koffie en even tot rust kan komen in een inspirerende omgeving.

Na de verbouwing zal je bij binnenkomst al geïnspireerd worden door een trendplein, gevuld met nieuwe exposanten met leuke trendy items die niet in jouw collecties mogen ontbreken.

Wintercollection @ Fashion Extras

De veranderingen binnen Fashion Extras mogen jouw inkopen niet belemmeren, zo draait alles door en hoewel de zomer nog in volle gang is druppelen de wintercollecties van verschillende leveranciers al binnen. Kleine tip: Bekijk de wintercollectie van S.VOI! Té leuke winteritems en helemaal van nu!  Wees er snel bij en shop je wintercollectie alvast bij Fashion Extras.

 

Wij houden je op de hoogte!

Tot snel @ Fashion Extras!

 

fashion extras groothandel venlo trends & trade