New collection @ De Stip International

Klaar voor de zomer!

De stand van De Stip International is helemaal klaar voor de zomer! De leukste zomer items staan in de stand, klaar om jouw collecties decoratie artikelen compleet mee te maken!

 

Since 1994.

De Stip International is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in decoratie voor binnen en buiten. De gebroeders Van Stiphout begonnen hun bedrijf in planten in 1994 in Tilburg. Door een snelle groei van het bedrijf hebben zij hun assortiment binnen een paar jaar uitgebreid met een breed assortiment aan verschillende indoor en outdoor decoratie items. Begonnen als groothandel in planten en outdoor decoratie items, uitgegroeid tot groothandel met een breed scala aan meubels, decoratieve objecten, vazen fonteinen, standbeelden & tuinmeubels.

 

Next stop!

Op locatie I1.02 heeft De stip International een ruime stand met een uitgebreid assortiment aan decoratieve items voor binnen en buiten. Breng bij je volgende bezoek aan Trends & Trade een bezoekje aan de stand van De Stip International en maak je collectie summer-proof.

 

See you soon @ Trends & Trade

Nieuwe collectie groothandel de stip international