Meet the designers from Egypt @ TICA Aalsmeer

Welcome to Egypt! Pop-up tentoonstelling bij TICA met unieke artikelen uit Eqypte.

Van 3 t/m 6 juni 2019 organiseren wij bij TICA een pop-up tentoonstelling met unieke producten en ontwerpen uit Egypte. In dit B2B event presenteren ontwerpers/bedrijven uit Egypte hun producten binnen de productgroepen woondecoratie, klein meubilair, verlichting en woontextiel. Veelal handgemaakt, mond geblazen en handgeweven.

Langs de balustrade op de eerste etage bieden wij designers en bedrijven uit Egypte een podium aan om hun producten en ontwerpen te presenteren aan onze pashouders. Je hebt hier de mogelijkheid om rechtstreeks bij de ontwerper/fabrikant een order te plaatsen voor levering van deur tot deur.

Het is een samenwerking tussen TICA en Creative Mediterranean Project -United Nations Industrial Development Organization (UNIDO). Unido is een gespecialiseerde organisatie van de Verenigde Naties. Het primaire doel van de organisatie is het bevorderen, promoten en versnellen van de industriële ontwikkeling in ontwikkelingslanden. We zijn trots op deze samenwerking!

Breng op 3, 4, 5, of 6 juni een bezoek aan TICA. Ontmoet de makers en/of ontwerpers van deze unieke producten en laat je inspireren door hun verhaal.  Welcome to Egypt @ TICA!

MEET THE DESIGNERS FROM EGYPT!

Ook als pashouder van onze Trends & Trade heb je op vertoon van je pas Trends & Trade toegang bij TICA tijdens 3 t/m 6 juni 2019.