TREND ALERT | Not afraid of colours

NOT AFRAID OF COLOURS!

Onze stylisten Imke en Marloes zijn als ware trendspotters naar de Salone del Mobile in Milaan afgereisd om dé herfsttrends van 2019  te spotten. Zoekende naar de nieuwste trendkleuren, materialen, en patronen slenterden zij 4 dagen over de beurs in Milaan.

Hierna gingen zij hard aan de slag met het maken van een vertaling naar de trendbeelden van 2019 die wij jou maar al te graag presenteren!

Wat is het toch een prachtig plaatje geworden, de herfsttrend van 2019 bestaat uit spannende kleurenmixen in gewaarde stylingsettings. De producten binnen deze trend zijn functioneel en tijdloos! Wij gaan terug naar een kleurrijke basis!

Bekijk de sneak peek van NOT AFRAID OF COLOURS en stem je inkopen nu al af op de herfsttrend die gaat komen!