Capi Europe | Laat je inspireren!

 

Capi Europe… voor ieder karakter een passende pot

In de collecties van Capi Europe bloempotten vind je design bloempotten voor ieder assortiment. Het brede aanbod stoere, klassieke, luxe en natuurlijke plantenbakken zorgt ervoor dat u voor iedere klant een passende plantenbak in huis heeft.

 

About Capi Europe

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met de verschillende stijlen en texturen is er voor iedere stijl een passende bloempot. Een deel van de productie vindt plaats in een fabriek in Tilburg. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Ze zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en ze zijn weerbestendig.

Bloempotten voor in iedere tuin, ieder interieur, terras of balkon. Voor elke plant en elke stijl. Alle bloempotten hebben een eigen design en zijn beschikbaar in vele kleuren en modellen. Dit zorgt ervoor dat u voor iedere klant een bloempot naar smaak kunt bieden.

 

Producten

Capi Europe maakt vandaag de dag ongewone binnen- en buitenpotten. De producten staan bekend om hun lichte gewicht en unieke design, in alle soorten en maten. Om hun vorst-, UV- en vochtbestendigheid. Maar ook om de lange garanties & betaalbaarheid. Elk Capi Europe-product is uniek: te herkennen aan het hoge afwerkingsniveau en aan de natuurlijke uitstraling. De kunststof bloempotten zijn niet te onderscheiden van echt steen.

 

Verantwoord produceren

Zoals de potten de bloemen en planten beschutten, vindt Capi Europe het belangrijk om het milieu te beschermen. Verantwoord produceren staat daarom voorop. Capi Europe heeft niet voor niets een oranje logo: zij werken vanuit Nederland, om onnodige transportkosten te vermijden. Voor onze Capi Made in Holland collectie gebruiken zij recyclebaar materiaal. Capi Europe is het enige bedrijf ter wereld met een nationale, eigen en unieke manier van rotatiegieten. Dit bespaart ruim 80% energie tijdens de productie.

 

Heel het seizoen leverbaar

U kent het wel, u schaft een artikel aan en het loopt als een sneltrein. Maar helaas is het uitverkocht en niet meer leverbaar… Goede omzet die u misloopt wanneer u een bestseller niet meer in huis hebt. Hiervoor hoeft u zich bij Capi Europe geen zorgen te maken. De prachtige collecties plantenbakken zijn het hele seizoen door leverbaar. Doorgaans kunt u binnen een week uw bestelling al bij ons in de Cash & Carry ophalen. U vindt het assortiment prachtige eigentijdse plantenbakken van hoogwaardige kwaliteit op locatie G1.02.

Meer over Capi? >>>Klik hier<<<

Plantenbak capi europe

urban pot capi europe

rib plantenbak capi europe

capi europe rib potten bruin