Yay, nóg meer HouseVitamin!

 

 

U bent vast en zeker al bekend met het toffe assortiment klein-meubelen en decoratie items van HouseVitamin, en zo niet, dan is het nu hoog tijd om kennis te maken! Ruim een jaar geleden heeft dit hippe Nederlandse interieurlabel zijn intrek genomen bij Trends & Trade en sindsdien loopt het als een trein! Het assortiment bestaat uit o.a. hippe anti-prik cactussen, handlettering kaarten met gedurfde quotes, mooie opbergmeubels, manden en andere trendy interieurartikelen met hier en daar een ‘touch of urban’.

 

Succes moet je vieren!

Veel van onze klanten zijn dol op de artikelen van HouseVitamin. Om dit te vieren heeft HouseVitamin een tweede stand betrokken en ingericht met de leukste klein-meubelen.  Deze nieuwe collectie bestaat o.a. uit schattige bonbon poefjes, bijzettafels en bankjes met hippe prints. Deze items gelden als perfect verlengstuk van de bestaande collectie decoratie items.

 

Eigenzinnig en van deze tijd

Voor eigenzinnige klein-meubelen met een beetje lef kunt u terecht in de nieuwe stand van HouseVitamin op locatie K1.02! De andere stand van HouseVitamin mag u ook niet overslaan, deze vindt u op locatie A2.12.

 

My opinion?

De items van Housevitamin zijn als u het mij vraagt te omschrijven als gedurfd, van deze tijd, speels en catchy. Mijn favoriete item uit de collectie klein-meubelen? De palmstoel; gemakkelijk te combineren in iedere collectie en toch nét even anders.  Maak uw collectie interieurartikelen compleet met deze wannahaves en verras uw klanten met dit waanzinnig toffe assortiment!

Every interior needs HouseVitamin

Meer lezen over HouseVitamin.

 

I’ll keep you posted!

See you soon @Trends & Trade

 

Liefs, Layla

HouseVitamin bankje velours klein-meubelenHouseVitamin bonbon pouf en ijzeren stoel klein-meubelenflamingo stoel