Jelle Quint | stijlvolle en luxe potten

Onmisbare stijlvolle potten!
Zijn potten een wezenlijk onderdeel van uw assortiment? Dan mogen de luxe potten van  exposant Jelle Quint niet aan uw collectie ontbreken. In de sfeervolle stand van Jelle Quint bij Trends & Trade doet u elk seizoen nieuwe inspiratie op. De mooiste stijlvolle potten staan gepresenteerd in hoekstand L2.02.

Dynamisch en met een eigen kijk op de woonwens van vandaag
Jelle Quint is een dynamisch merk met een innovatieve eigen kijk op de woonwens van vandaag. Als groothandel in potterie, woonartikelen en accessoires biedt Jelle Quint stijlvolle en eigentijdse producten aan. Of uw winkel nu in de brocante stijl of in de moderne strakke stijl ingericht is, Jelle Quint heeft passende artikelen van hoogwaardige kwaliteit die uw collectie op een stijlvolle manier invulling geven.

Zien we u binnenkort?
Voor een uitgebreide blik op het assortiment van Jelle Quint moet u bij uw volgende bezoek op locatie L2.02 zijn!

 

Meer zien van Jelle Quint?

 

I’ll keep you posted

 

See you soon @ Trends & Trade

 

Liefs, Layla

stand van jelle quint bij Trends & Trade groene pot jelle quint robuuste pot jelle quint producten jelle quint betonnen luxe pot jelle quint