Uw online Marketeer: Layla Lazar

Hi All,

Voor velen ben ik een bekend gezicht bij Trends & Trade, maar toch wil ik mij vanuit mijn nieuwe functie even voorstellen.

Ik ben Layla Lazar, inmiddels 9 jaar werkzaam bij Trends & Trade. Sinds 1 september versterk ik het marketing team als online marketeer.

Wat doe ik zoal?

Ik richt mij op een nieuw marketing automation system, verwerk content op onze verschillende online kanalen, schrijf teksten en nog veel meer leuke dingen.

Dit zorgt ervoor dat jullie altijd op de hoogte zijn van nieuwe collecties, uitbreidingen van ons assortiment en een heleboel andere nuttige en leuke weetjes!

 

Een van mijn belangrijkste taken is ervoor zorgen dat jullie op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Trends & Trade en Fashion Extras. Dit doe ik door nieuwsbrieven te versturen en nieuwe exposanten aan te kondigen. Maar ook door interne verhuizingen te communiceren en teksten te schrijven voor verschillende trends.

Ik doe dit met veel plezier en hoop dat de nieuwtjes die ik met u deel, passen bij wat u wilt weten!

Heeft u behoefte aan specifiek nieuws of heeft u leuke input of suggesties voor het marketingteam? Laat het mij dan graag weten! U kunt mij bereiken via communicatie@trendstrade.com

Tot snel in Venlo!

Liefs,

Layla Lazar