NEW | Sajovi B.V.

Als wellness liefhebber ben ik erg blij met de komst van Sajovi. De heerlijke bad- en geurelementen van Bomb Cosmetics en Green Leaf zijn een mooie aanvulling op ons assortiment aan geschenken.

Bomb Cosmetics
De leuke bruisballen van Bomb Cosmetics zien er geweldig uit en boven dat verspreiden deze ballen ook nog een heerlijke geur! De ballen zijn in verschillende vormen verkrijgbaar; van veelkleurig tot grappig figuurtje. De ballen lossen laag voor laag op in het water, dit zorgt voor een kleur én geurspektakel in bad.
De bruisballen van Bomb Cosmetics zorgen ervoor dat een moment in bad omgetoverd wordt tot een ware wellness beleving. De masserende en ontspannende werking van de lichte bubbels laten uw klant optimaal genieten van het moment. Door het bruisende effect, verspreidt de geur zich langzaam door het bad en de badkamer. Heerlijk! Leuk als cadeau in uw assortiment!

 

Green Leaf
Green Leaf komt met een verfrissende collectie aan geurelementen. Het brede assortiment zorgt ervoor dat u voor ieder seizoen en elk moment de passende geuren bij de hand heeft om uw collectie te optimaliseren. Deze heerlijke geuren zijn de perfecte verleiding in uw winkel en de juiste stimulans om uw omzet te verhogen.

 

Stel de leukste cadeaus zelf samen.

Met de geurelementen van Green Leaf en de bruisballen van Bomb Cosmetics kunt u leuke geschenkensets samenstellen, door de omvang van de collectie is er haast voor iedereen een pakket samen te stellen dat in de smaak zal vallen. Zo maakt u uw giftcollectie onweerstaanbaar. U vindt de producten van Green Leaf & Bomb Cosmetics in de stand van Sajovi, op Vlonder 1.

I’ll keep you posted!

See you soon @ Trends & Trade

Liefs, Layla

complete collecties Heerlijke geuren Sajovi B.V.  Heerlijke Bathbombs Green Leaf Geurelementen heerlijke geurelementen Green Leaf