Love is in the air | Valentijnsdag

Happy Valentijn

Love is in the air! Het is weer bijna zover, de meest romantische dag van het jaar is in zicht!  Op 14 Februari is het valentijnsdag en iedereen zal weer zijn uiterste best doen om zijn of haar geliefde te verassen. Toch is het voor velen ieder jaar weer een hele uitdaging om een origineel cadeau te bedenken. U kent het vast wel, klanten die hals overkop -vaak last minute- uw winkel binnenkomen en op zoek zijn naar een uniek cadeau… Om u te helpen is styliste Imke op pad gegaan om een voorselectie leuke gifts te maken. Ons thema van dit jaar? Stationery

Decadence heeft een leuk aanbod stationery items die perfect aansluiten bij de wens naar een uniek cadeau.  Het assortiment bestaat uit o.a. boekjes met romantisch briefpapier, liefdeskaartjes, en fotoboekjes voor de leukste foto’s samen.

Neem bij uw volgende bezoek een kijkje in de stand van Décadence en breid uw assortiment Valentijnscadeaus uit met deze leuke items van Décadence en geef uw omzet een extra boost op Valentijnsdag!

I’ll keep posted

 See you soon @ Trends & Trade,

 

Liefs, Layla