LifestyleXFashion, lets party ♥

Gezellige stress.

Met de feestdagen in aantocht is een groot deel van de mensen is op dit moment opzoek naar de meest unieke en passende geschenken voor heel de familie, decoratie om voor de feestdagen het huis op en top stijlvol aangekleed te hebben, een prachtige gedekte tafel te kunnen presenteren én veel meer!

De maanden november en december zijn toch wel de drukkere maanden te noemen.

Buiten het feit dat het huis er ‘’om door een ringetje te halen’’ eruit moet zien voor ontvangst van alle gasten staat men ook wekenlang stil bij de vraag wat trek ik aan, welke sieraden passen bij mijn outfit? Ga ik voor glitter, velvet of casual deze feestdagen?

 

Blijf uw klant prikkelen.

Een ding is voor iedereen duidelijk, de maanden november en december zijn drukke, maar vooral dure maanden. De consument is volop bezig met kopen. Hier wil iedereen wel op inspelen toch?

Om aankopen te stimuleren is het belangrijk om uw klant te blijven verassen. Hoe kleedt u uw winkel zodanig aan dat uw klant hier hebberig van wordt, en maakt u feestelijke productcombinaties zonder extra ruimte?

 

LifestyleXFashion X-mas

Pik wat mooie beelden mee en doe inspiratie op om uw winkel met wat simpele handvatten een feestelijke touch te geven. Prikkel uw klanten om tijdens het uitzoeken van mooi serviesgoed de juiste accessoires voor hun feestoutfit te vinden.