LifestyleXFashion 2.0

LifestyleXFashion

Lifestyle en Fashion zijn de perfecte combi en vullen elkaar aan. Op zoek naar tips over lifestyle in combinatie met fashion-items? Lees ons eerdere artikel met tips >>hier<<

 

meer tips: zo gemakkelijk kan het zijn

Hoe presenteer je Lifestyle & Fashion zodanig dat uw klant er hebberig van wordt?

Onze styliste Imke is voor u op pad gegaan en heeft ter inspiratie leuke presentaties samengesteld !

Bekijk de leukste combinaties van LifestyleXFashion, voer het door in uw winkel en geef uw omzet een extra boost. Helemaal met de feestdagen in het vooruitzicht zijn aanvullende fashion-items perfecte cadeaus!

Inkooptip: zorg ervoor dat de kleuren en materialen van de fashion-item passen bij de stijlen die u in de winkel aanbiedt. Zo sluiten ze naadloos aan en zijn ze eenvoudig te verweven in bestaande presentaties!

 

Shop now

Leuke fashion items gezien? U heeft als Trends & Trade klant automatisch toegang tot Fashion Extras.  Naast de cash & carry in Venlo heeft Fashion Extras een webshop waarop u alvast een kijkje kunt nemen en direct kunt inkopen.