Peri Design: nieuw & anders dan anders!

Peri Design presenteert een nieuwe stand!  Zij hebben hard hun best gedaan om hun stand op locatie E2.14 in een nieuw jasje te steken. En dat is gelukt! Door de nieuwe uitstraling en inrichting van de stand komen de artikelen mooi tot hun recht.

Peri Design verkoopt artikelen met een unieke uitstraling. Leuk voor als u op zoek bent naar iets anders dan anders! U kunt bij Peri Design terecht voor potten, vazen (alle vazen zijn behandeld zodat ze waterdicht zijn), items gemaakt van keramiek en veel meer!

Het favoriete item van Trends & Trade marketeer Layla: het grote glanzende beeld in de vorm van twee kersen, lekker kitsch en ook een tikkeltje retro. Een leuke eyecatcher in je keuken! 

Pssst… Wist u al dat achterin de stand van Peri Design een leuke sale hoek is ingericht met mooie items tegen leuke prijsjes?