Accents @ Sfeerpunt

Dit najaar komt Sfeerpunt met een stijlvolle toevoeging aan het assortiment. Met de nieuwe Accents lijn introduceert Bolsuis een collectie verfijnde geurkaarsen met een elegante feel & look. De Accents lijn laat u de aangename en comfortabele momenten van uw leven nog intenser beleven.

De elegante look van dit veelzijdige artikel kan naast het verspreiden van een uitnodigende, heerlijke geur door uw winkel als mooi decoratie item gelden, en is hét geschenk waarmee u iedereen kunt verwennen. De geuren hebben elk een eigen karakter en hebben de kracht om mooie herinneringen bij u op te halen.

Thuis is de plek waar wij ons het meest op ons gemak voelen. Consumenten zijn op zoek naar de alledaagse momenten van geluk door gebruik te maken van kleuren, texturen en details. Dit is het uitgangspunt geweest voor de compleet nieuwe geurkaarsenlijn van Bolsius. Ervaar de kwaliteit