lifestyleXfashion

 

lifestyle♥fashion

Staat u wel eens stil bij de vraag hoe u uw klanten kunt blijven verassen en prikkelen? Vraagt u zich dan ook af waar te beginnen of heeft weinig ruimte voor nieuwe of extra producten?

Wij hebben dé tip om uw omzet een boost te geven en uw klanten te inspireren!

 

winning match
Lifestyle & fashion zijn twee branches de afgelopen jaren zijn samengesmolten. Talloze mode & lifestylewinkels hebben de deuren geopend en zijn anno 2018 niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Deze winning match is zo succesvol omdat het naadloos op elkaar aansluit. Wij drukken ons uit met mode, maar ook de inrichting van je huis zegt veel over wie je bent en welke boodschap je naar buiten uitdraagt.

 

no extra space needed

Mode gaat prachtig samen met lifestyle en hoeft geen vierkante meter extra ruimte te kosten. Kleed de woonaccessoires in uw winkel leuk aan met modeaccessoires en zorg ervoor dat uw klant dubbel geprikkeld & dus dubbel koopt. Door bestaande items in uw onderneming aan te kleden met fashion, heeft u geen extra ruimte nodig! Yeah!

Get it @Fashion Extras!

Bij Fashion Extras vindt u de leukste mode musthaves die gemakkelijk te combineren zijn met uw aanbod aan woonaccessoires. Goed nieuws, u hoeft zich hier niet extra voor te registreren. Als pashouder van Trends & Trade bent u automatisch klant van fashion Extras. Combineer uw inkoopmoment bij Trends & Trade met Fashion Extras en maak gebruik van dit extra voordeel! Alvast voorproeven? Log op www.fashionextras.com in met uw klantnummer en shop direct van thuis uit!

See you soon!