HALLOween!


miljarden business: HALLOween!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Halloween is een feest en najaarstrend dat de afgelopen jaren steeds meer naar de voorgrond treedt. Ook al zien sommige strenggelovigen dit duivelse feest liever niet op de kalender, 
steeds meer west-Europeanen omarmen het uit Amerika overgewaaide griezelfeest. Veel winkels, huishoudens, basisscholen, attractieparken en niet te vergeten het uitgaansleven staan eind oktober in het teken van uitgeholde pompoenen, griezelen en themafeesten. Er wordt dan ook steeds meer uitgegeven aan griezelige attributen. Er zijn berichten te vinden op internet waarin wordt benoemd dat er in Nederland al ruim 6,3 miljard euro omgaat in de ‘horror-industrie’ (bijvoorbeeld dit bericht uit 2015(!): 
https://www.nu.nl/weekend/4155359/nederland-om-halloween-blijvertje.html). 

 

ok, let’s shop! 

Hoewel er op dit moment bij Trends & Trade massaal kerstdecoratie te vinden is, besteden exposanten Yapes (op locatie J2.21) & Pusteblumen (op locatie C2.10)  de nodige aandacht aan Halloween. Zij hebben hun schappen gevuld met onmisbare Halloween-items. 

Kom langs bij Trends & Trade en haal Halloween items in huis! Geef uw etalage een leuke griezelige uitstraling en inspireer uw klanten met griezelige cadeau’s en decoratie.