kerstkriebels bij H.U. Scheulen

Scheulen is er mooi op tijd bij!

Terwijl wij nog genieten van het zachte nazomerweer, hebben de medewerkers van Scheulen niet stil gezeten. Zij hebben hard gewerkt om de hele stand op locatie G2.01 & G2.09 volop in de kerstsferen in te richten; ruim 300 m2 kerstdecoratie! En het is mooi geworden!

Scheulen straalt de traditionele kerst uit die wij kennen uit de klassieke kerstfilms.

Alles binnen handbereik

Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u voor zo ongeveer alles op gebied van kerstartikelen bij Scheulen terecht kunt. Van kerstballen in alle kleuren, tot items waarmee u uw etalage in kunt richten. De stand is mooi in verschillende thema’s ingericht, alle accessoires en deco die u nodig heeft om een collectie compleet te maken staan binnen handbereik!

 

Neem een kijkje in de stand van H.U. Scheulen om de echte ”Christmas feeling” te beleven.