SCHRIJF U IN VOOR EEN INSPIRERENDE STYLINGTOUR

inspiratietour tijdens kerst kick-off!

Op maandag 10 september kunt u deelnemen aan een inspirerende tour bij Trends & Trade in het kader van de nieuwste kersttrend: Inspired by Nature! Deze trend wordt vanaf eind augustus bij Trends & Trade gepresenteerd. U bent van harte welkom samen met uw inkooppartner (2e gemachtigde op uw klantenpas) met styliste Inez op pad te gaan. Zij laat u in een uurtje zien hoe u sfeervolle productcombinaties maakt, welke exposanten u niet mag missen en beantwoordt graag uw vragen met betrekking tot styling!

hoe gaat een stylingtour in zijn werk?

Styliste Inez neemt u mee op een tour door Trends & Trade en maakt samen met u een levend moodboard op een Deense kar. Inez laat u zien wat de basis voor de trend van deze kerst is en hoe u deze makkelijk aanvult met de mooiste combinaties en relevante producten! De tour duurt een klein uurtje en u gaat gegarandeerd met leuke tips en veel inspiratie de volgende inkoopronde tegemoet!

sfeerimpressie van een eerdere stylingtour

Deze beelden zijn opgenomen tijdens de kerststrend van 2017 ‘Christmas Sparkle’.

Deze tour t.w.v. €150,- wordt u gratis aangeboden. Schrijf u in voor een styling tour op maandag 10 september!

Meld u aan voor een stylingtour op een van  deze tijdstippen:

11.00 uur
14.00 uur
16.00 uur

U krijgt uiterlijk donderdag 6 september te horen of uw aanmelding geselecteerd is voor deelname aan deze inspirerende stylingtour!