vroege kerst-tip

ultiem kerstproduct: paraffine windlichten

bijna: kerstinkopen doen!
Het kerst-inkoopseizoen gaat bíjna van start; vanaf medio augustus vindt u bij veel van onze exposanten volop kerstassortiment. We geven u graag alvast een leuke tip om uw kerstcollectie dit jaar extra speciaal te maken.
Leverancier Rijnberk Import onderscheidt zich door de kwaliteit van sfeervolle paraffine windlichten. De mogelijkheden hiermee zijn eindeloos! De paraffine windlichten zijn het hele jaar in te kopen en kennen talloze mogelijkheden, dus ook voor zomerse doeleinden zeer geschikt!

handmade in Holland
De paraffine windlichten worden in Nederland geproduceerd en zijn uniek door de uitstraling. Het product is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit paraffine en licht door de speciale structuur in meerdere kleurnuances op bij het gebruik van een waxinelichtje. Super sfeervol als aankleding, cadeauartikel of bijvoorbeeld als onderdeel van een kerstkrans!
Ook leent dit product zich uitstekend om te bedrukken met transfers, ideaal dus als relatiegeschenk of reclame-uiting! Denk hierbij aan geboorte, huwelijk maar ook zeker aan de feestdagen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Rijnberk Import via info@rijnberkimport.nl

talloze mogelijkheden
Vele bloemisten zijn al fan van de paraffine windlichten. De paraffine windlichten zijn namelijk niet alleen als windlicht te gebruiken, maar bijvoorbeeld ook als bloempot, vaas, wijnhouder, kerststuk en meer!
Met het feestseizoen in aantocht leent dit product zich perfect als middelpunt van een kerstkrans, met theelichtje of ledverlichting. Ook creatieve cadeauartikelen zoals een gepersonaliseerde wijnhouder (fles wijn past perfect in de maat 1213 of 1217 of champagne in de maat 1517) of basis voor een bloemstuk zijn veel gebruikte doeleinden van het paraffine product.

Neem een kijkje in de stand van Rijnberk Import op locatie F1.06B om nog meer ideeën op te doen!