schrijf u nu in voor een inspirerende herfst stylingtour

Helaas, deze stylingtour is volledig volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Op maandag 9 juli kunt u deelnemen aan een inspirerende stylingtour bij Trends & Trade in het kader van de nieuwste herfsttrend: New Classics! U bent van harte welkom samen met uw inkooppartner (2e gemachtigde op uw klantenpas) met styliste Inez op pad te gaan. Zij laat u in een uurtje zien hoe u sfeervolle productcombinaties maakt, welke exposanten u niet mag missen en beantwoord graag uw vragen met betrekking tot styling!

hoe gaat een stylingtour in zijn werk?

Styliste Inez neemt u mee op een tour door Trends & Trade en maakt samen met u een levend moodboard op een Deense kar. Inez laat u zien wat de basis voor de trend van deze herfst is en hoe u deze makkelijk aanvult met voor u relevante producten! De tour duurt ca. een klein uurtje en u gaat gegarandeerd met leuke tips en veel inspiratie de volgende inkoopronde tegemoet!

Sfeerimpressie van een eerdere stylingtour

Deze beelden zijn opgenomen tijdens de kerststrend van 2017 ‘Christmas Sparkle’.

Deze tour t.w.v. €150,- wordt u gratis aangeboden. Schrijf u in voor een styling tour op maandag 9 juli!

Meld u aan voor een stylingtour op een van  deze tijdstippen:

11.00 uur (helaas is deze tour vol)
14.00 uur (helaas is deze tour vol)
16.00 uur (helaas is deze tour vol)

Volgeboekt: aanmelden is helaas niet meer mogelijk

U krijgt maandag 25 juni te horen of uw aanmelding geselecteerd is voor deelname aan deze inspirerende stylingtour!

Sneak-preview van de trend voor deze herfst

Bekijk de making-of van de herfsttrend 2018 – New Classics. Ook zo nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? Vanaf midden juli vindt u deze herfsttrend bij Trends & Trade.

Wie is Inez?

Inez Hesen is als styliste werkzaam bij Trend & Trade. Deze enthousiaste creatieveling is opgeleid tot bloemist en interieur styliste. Met haar oog voor detail en passie voor decoreren verzorgd zij de styling en decoratie binnen Trends & Trade! Inez gaat graag met u op pad voor een styling tour over de nieuwste zomertrend Pool Party!!