Rocaflor | Hand-made en passie voor ambacht!

De handgemaakte vloerkleden, poefs en kussens van Rocaflor worden geproduceerd in India. Hier wordt vakmanschap van generatie op generatie volgens traditie doorgegeven. Rocaflor en de Indiase handwerkers bundelen krachten en werken continue aan nieuwe collecties. Hierdoor ontstaat een goede werkomgeving en een duurzaam productieproces waarbij eeuwenoud vakmanschap niet verloren gaat!

meesters hand schept pot zijn ziel

Bij Rocaflor kunt u terecht voor interieur- en tafeldecoratie, verlichting en handgemaakte vloerkleden, poefs en kussens. Hand-made en passie voor ambacht loopt als een rode draad door het assortiment van Rocaflor. Met als missie “Meesters hand schept pot zijn ziel” is handwerk en vakmanschap de basis voor elke unieke collectie!

een persoonlijke boodschap

Rocaflor is trots op de collecties en op haar medewerkers en deelt dit vol enthousiasme met de wereld. De unieke hand-made producten van Rocaflor worden voorzien van een persoonlijke boodschap. Dit persoonlijk getekende briefje door de maker van het product is een blijk van waardering naar de koper. U draagt direct bij aan de Care & Fair Foundation welke staat voor eerlijke productie en nee zegt tegen kinderarbeid!

1

Rocaflor – G2.20