nog meer natuurlijk decoratiemateriaal @ Tjeerd van der Velde

Bent u al bekend met de unieke en natuurlijke decoratiematerialen van Tjeerd van der Velde? Goed nieuws: de stand van deze exposant is nu nog groter!  Het hele jaar rond kunt u bij Tjeerd van der Velde terecht voor natuurlijke decoratieartikelen met onder andere; gebonden kransen van gedroogde materialen, schelpen, koraal stukken en robuuste takken en lianen. 

mooi kleurenpalet

De duidelijke kleurkeuzes van Tjeerd van der Velde vallen op: van natuurlijke materiaalkleuren en de Whitewash collectie tot de zeer uitgesproken kleur- en materiaalcombinaties rond het kerstthema. De combinaties leveren altijd verrassingen op, zijn ieder seizoen on trend en onmisbaar voor bloemisten!

expert op gebied van natuurlijk decoratiemateriaal

Als importeur van, en groothandel in uitsluitend natuurlijke decoratiematerialen heeft Tjeerd van der Velde binnen vijftien jaar een enorme expertise opgebouwd. Het aangeboden assortiment is breed samengesteld met fijn natuurlijk decoratiemateriaal en robuustere houtsoorten.

1

Tjeerd van der Velde – I2.14