nieuwe stand van Broste Copenhagen

Exposant Broste Copenhagen is verhuisd! Broste heeft zijn stand op locatie I2.06 ingeruild voor de dubbel zo grote stand op locatie J2.02. Dit betekent dubbel zo veel producten van dit geweldige interieurmerk.

Scandinavisch design all-over

Broste Copenhagen voert een uitgebreide collectie woonaccessoires, (klein-)-meubilair en servies waarbij het uitgangspunt altijd is: the Nordic way of life. De collecties hebben een onmiskenbare Scandinavische inslag. Het designteam van Broste Copenhagen is altijd op zoek naar de juiste balans tussen de trends van dit moment en Noorse tradities. Met twee collecties per jaar en de mooiste kaarsen, lantarens, tafelgerei, textiel en decoratieve items verrast Broste elke keer weer.

respect voor mens en natuur

Met de natuur als inspiratiebron en een voorliefde voor Scandinavische tradities creëert Broste sinds 1955 ‘The Nordic way of life’; rauw, puur, elegant en tijdloos maar altijd met oog voor de laatste trends op interieurgebied. De producten worden altijd gemaakt met respect voor mens en natuur en kennen een hoge kwaliteitsstandaard.

Komt u een kijkje nemen in de nieuwe stand van Broste? U vindt Broste op de nieuwe locatie J2.02.

1

Broste Copenhagen – J2.02