Lifestyle biedt een nóg groter assortiment in een vernieuwde stand!

Doe volop woon- en stylinginspiratie op in de vernieuwde en uitgebreide stand van Lifestyle. Vanaf nu kunt u nog meer Home Living, decoratie en (klein-)meubelen van deze toonaangevende retailer inkopen. Zoals altijd vindt u hippe productpresentaties en vele musthaves bij Lifestyle.

nu nog meer inspiratie

Lifestyle is goed in het creëren van diverse woonstijlen. De inspiratie van de huidige zomercollectie hebben ze gevonden in Zuid-Afrika; een smeltkroes van cultuur en natuur. Hieruit zijn mooie subtiele botanische prints, prachtige bruin- en geeltinten en pure materialen voortgekomen. Maar ook kosmopolitisch design, geïnspireerd op de hippe kustplaats bij Kaapstad is verwerkt in de collectie.

moderne stijlen afgewisseld met klassiek ontwerp

Lifestyle wil mensen thuis laten genieten van de alledaagse dingen in het leven. Lifestyle is kampioen in het aanbieden van de juiste artikelen om de persoonlijke sfeer in huis te benadrukken en om een fijn en vertrouwd gevoel te geven, zodat iedereen kan genieten van het moment. In de vernieuwde stand vindt u een commercieel en uitgebalanceerd assortiment onder haar eigen label, bestaande uit basisitems en een seizoenscollectie. De collectie kenmerkt zich door moderne stijlen die worden afgewisseld met klassieke ontwerpen. Van handgeweven stoffen tot strak vormgegeven verlichting.

ideaal om sferen te combineren

De producten van Lifestyle lenen zich perfect om verschillende stijlen te mixen & matchen om een uniek en persoonlijke collectie samen te creëren. Daarbij lenen de mooie presentaties van Lifestyle in de stand van Trends & Trade zich perfect om één op één te kopiëren voor presentaties of een etalage in uw eigen winkel!

Kom gauw langs en verras uw klanten met producten uit het smaakvolle assortiment van Lifestyle! U vindt de stand van Lifestyle op locatie I2.02 bij Trends & Trade.

1

Lifestyle – I2.02